28. marraskuuta 2012

Miss Red Lips

Arkiaamujen ihanien lineri-huulipuna-meikkien myötä olen rakastunut kirkkaisiin ja pigmenttisiin huulipuniin, joita olen aina arastellut aikaisemmin. Etenkin se klassisin huulimeikki eli kirkkaanpunaiset huulet ovat vieneet mut mukaansa :)

Viime kesän huulimeikkiviikolla mainitsin sen aikaisesta lempparipunaisestani eli Maybellinen Superstay Tint Glossien sävystä 180 Lasting Pink, mutta sen jälkeen mielipiteeni ovat vähän muuttuneet. Lasting Pink on vieläkin aivan ihana sävy, mutta kaipasin jotain mattaisempaa ja klassisempaa punaista, sillä tuo LP on kuitenkin enemmän viileään taittava ja kiiltävä. Löytöretkien jälkeen olen nyt löytänyt kaksi ihanaa punaista huulipunaa, jotka ovat juuri sitä mitä etsin :)Ensimmäisenä THE mattapunainen eli IsaDoran Perfect Matt Lipstick sävyssä 03 Red Carpet tämän syksyn Paradox-kokoelmasta. Blogimaailmassa legendaarisin mattapunainen on varmasti MACin Ruby Woo, mutta suoraan sanottuna se oli mulle jotenkin tumma eikä se ollutkaan niin kirkas punainen kun olisin toivonut. Löysin siis tämän IsaDoran punan, joka on myöskin matta muttei kuitenkaan niin kuiva kuin Ruby Woo. Red Carpet on vain täydellinen kirkas ja puhdas punainen, joka sopii sävyltään melkeinpä kaikille.Koostumukseltaan tämä puna on aika lailla samantyyppinen kun rakastamani L'Oréalin Color Riche-punat: voidemainen, helposti ja ohuesti levittyvä sekä pigmenttinen. Vaikka Red Carpet on mattainen puna, se ei silti ole kuiva vaan se ei tunnu miltään huulilla. Pysyvyys on todella hyvä rajauskynän kanssa, sillä se ei kulu pois muuten kun syömällä jotain :) Loppupäivästä huulet tuntuvat vähän kuivilta, mutta mun huulet tarvitsee muutenkin päivän mittaan muutaman kerran huulirasvaa. Hankin tämä punan seuraksi myös todella hyvän IsaDoran huultenrajauskynän sävyssä Prime Red, joka kuuluu myös vakivalikoimaan. Harmi, että Red Carpet on vain kausituote, toivottavasti IsaDora tuo tämän mattahuulipunalaadun myös vakivalikoimaan!

Toinen lempparini punaisista huulipunista on Lumene Natural Coden Smile Booster- huulipuna sävyssä 15 Vintage Red. Verrattuna IsaDoran sävyyn tämä on inasen tummempi, mutta toisaalta pigmentiltään aavistuksen kevyempi kuin Red Carpet. Vintage Red on Lumene NC:n "parempaa" shimmeritöntä huulipunalaatua, josta tykkään itse todella paljon. Nämä kaikki cremepunat ovat helposti levittyviä ja tuntuvat huulilla kuin huulirasvalta, eli tosi kevyiltä, vaikka ovatkin pigmenttisiä (näitä sävyjä ovat esim. 3 Nude Beige, 2 Mauve Rose, 13 Rasberry Pink ja 8 Sweet Pink). Juuri tuon huulirasvamaisuuden takia tämä puna on luonnollisen kiiltävä eikä matta kuten tuo IsaDora, siksi se on tietenkin myös kosteuttavampaa. Kokonaisuudessaan Vintage Red on helppo ja hyvälaatuinen arkipunainen kuivemmille huulille, IsaDoraan verrattuna myös hieman helpommin saatavissa oleva :)

Kahdella edelläolevalla huulipunalla voi saada aikaan aika näyttävät punaiset huulet, mutta jos haluan itse kevyempää tai läpikuultavampaa väriä, lempparini siihen on L'Oréalin Rouge Caresse- puna sävyssä 401 Rebel Red. Rouge Caressejen koostumus on huulirasvamaisen kevyt ja sävyt ovat kaikki läpikuultavia ja kevyitä. Jos haluan vähän miedompaa huulipunalookia tai muuten vain kevyempää piristystä kasvoille, tämä tuote on loistava siihen tarkoitukseen :) Kevyen ja läpikuultavan koostumuksen takia tämän punan pysyvyys ei ole niin hyvä kuin edellisissä Lumenessa ja IsaDorassa, mutta sitä voi lisäillä jopa ilman peiliäkin kuin huulirasvaa!


Kaikki nämä punaiset ovat aivan ihania ja käytän näitä nykyisin arkisinkin kun mun mielestä punainen vaan sopii kenelle tahansa vaikka arkikäyttöönkin. Mun mielestä on muutenkin ihanan virkistävää nähdä koulun käytävillä ja kaupungillakin ihania punahuulisia tyttöjä! :)

Mitkä ovat teidän vakkaripunasävyt?

2 kommenttia:

 1. Heippa! Mahtaako noita Rouge Caresseja saada enää mistään? Olen koittanut katsella kaupassa, mutta ei tärppää.. Jos niiden valmistus on lopetettu, minkä arvelisit olevan lähellä tätä tuotetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että niiden valmistus olisi jo lopetettu. Laivalla olen nähnyt Rouge Caresseja, mutten ole itsekään koskaan nähnyt niitä maissa.

   Aika hyvä vastaava tuote olisi esim. IsaDoran Jelly Kiss- kiiltopunat. Niiden koostumus on kylläkin vähän pehmeämpi, mutta ne ovat myös läpikuultavia ja kosteuttavan tuntuisia kuten tuo L'Oréalin.

   Poista

Keep it nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...