9. joulukuuta 2012

IsaDora Autumn 2012: Paradox

Syksy on kylläkin jo takanapäin, mutta meikkikuviahan voi postailla milloin tahansa ;) IsaDoran kausikokoelmien promomeikkien esittelystä on tullut eräänlainen perinne blogiini, joten sen mukaisesti päästään tutustumaan IsaDoran syyskokoelmaan nimeltä Paradox. Pumpulipupun Annan kanssa viimeksi Lushin blogihäppeningissä naureskelimmekin, että IsaDoran kausikokoelmien esittelyssä teemme Annan kanssa yhteistyötä: hän esittelee kokoelman tuotteet ja minä taas teen kokoelman meikin omilla meikeilläni :) Pumpulipupun Paradox- kokoelman esittelyä pääsee lukemaan siis tästä!Kuva: IsaDora

Syksyn 2012 syyskokoelman ideana ovat vahvat kontrastit, sillä kokoelmaan kuuluu peräti kaksi erilaista lookia: rauhallinen neutraalimeikki, joka yhdistää klassisuuden ja nykyaikaisen trendikkyyden sekä dramaattinen meikki, jossa yhdistyvät maskuliininen harmaanmusta meikki ja naiselliset tummanpunaiset huulet. Lookit perustuvat kokoelman avaintuotteisiin, jotka ovat kaksi uutta luomivärinelikkoa ja kolme mattahuulipunaa. Ensimmäiseksi kokoelman neutraalimpi meikki, joka on huulia myöten rusehtavan nude:

Sisänurkassa Wet'n Wild Comfort Zone- paletin vasemmanpuolinen keskiruskea Crease-sävy, ulkonurkassa ja luomivaossa kuparista ruskeaa sekä tummaa ruskeaa Metal Mania- paletista. Häivytyksessä käytin vaaleaa beigeä MM- paletista ja WnW:n mattaista nudesävyä Brulée. Alaluomella samoja sävyjä kuin yläluomellakin ja sisänurkassa on samaa shimmeristä vaaleaa MM-paletista. Rajauksessa Rimmelin ruskea nestemäinen eyeliner ja kulmissa Rimmelin kulmakynä sävyssä Dark Brown.

Promokuvassa tähän lookkiin kuuluu vielä ihana roosahtava tummempi mattainen nude huulipuna, joka muistuttaa mua kovasti MACin Honeylove- punasta.Seuraavaksi kokoelman toinen ja dramaattisempi meikki hopeanmustalla silmämeikillä ja tummanpunaisilla 'vampy'-huulilla.Sisänurkassa Beauty UK- paletin vaaleaa hopeaa, luomella saman paletin tummempaa harmaata ja ulkonurkassa MACin mattaharmaa Russian Blue (käytin terävän varjostuksen tekoon teippiä apuna). Rajauksessa muistaakseni Lorkun tussilineri. Alaluomella samoja sävyjä kuin yläluomellakin. Huulilla Maybellinen Superstay 10h Tint Gloss sävyssä Endless Ruby, josta pyyhin kiillon pois, jotta huulet jäisivät mattaisiksi.Dramaattisten lookkimeikkien ulkopuolelle jäi mm. kirkkaanpunainen Red Carpet- mattahuulipuna, josta on tullut yksi lempihuulituotteistani (josta lisää esim. tässä). Ihan näin vinkkinä, sillä tuo huulipuna on vain aivan loistava!
Seuraava lookkipostaus tulee sitten tämän talven Northern Lights- kokoelmasta! :)

16 kommenttia:

 1. Oi oot ihana :) Sulla on ihan mahtava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa että on lukijoita, vaikka tämä syksy on ollut aivan liian hiljainen... :/

   Poista
 2. Moi olis kiva jos tekisit postaksen miten säilytätä meikkejäsi ja missä ja olis kiva jos esittelisit meikkejäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ideasta! Yritän toteuttaa mahdollisimman pian tuon :)

   Poista
 3. Hui! Kylläpäs näytät tuimalta tuossa vikassa kuvassa, mutta ainoastaan hyvällä tavalla tuimalta. Sellaiselta viettelevän mystiseltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! Yritin saada kuvaan vähän samaa fiilistä kuin noissa IsaDoran omissa promokuvissa :)

   Poista
 4. Onnistuit taas meikissä tosi hyvin tuomaan esiin tämän meikkikokoelman idean! Ja samalla näyttämään, että ei todellakaan tarvitse välttämättä ostaa noita kaikkia kokoelman tuotteita saadakseen samanlaisen meikin. Varsinkin tuo viimeinen kuva on aivan UPEA. Ihanaa Mirssiina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen Pumpulipupu! Tällaisten postausten tekeminen auttaa myös kummasti ostohimoihin... ;) Muutenkin on ihan hyvä joskus mennä löytöretkelle omiin varastoihin!

   Poista
 5. Upeat meikit Mirssiina! :) <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis meikki! :) Voisitko joskus tehdä tuton helposta arkimeikistä tai lisää helppoja kampauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Hiuspostauksia on tulossa varmasti lisää tulevaisuudessa, esim. hiusviikko on ollut suunnitelmissa :)

   Poista
 7. Heippa, koska saadaan uusia postauksia luettavaksi? tää on yks mun lemppariblogeista ja ois kiva kuulla mitä sulle kuuluu!

  Jos postausideoita kaipaat niin haluaisin kuulla sun hiuksista ja miltä ne nykyään näyttää. Muutenkin sun hiuspostaukset on niin hyviä kun ne sisältää niin paljon hyviä vinkkejä :--)
  Sun postausten kannustamana mäkin aloin hennaamaan! nyt reilusti yli puoli vuotta oon hennannut tukkaani ja en ole ihan heti lopettamassa :)

  VastaaPoista
 8. Susta tulee kyllä päivä päivältä taitavampi meikkaaja. Pelottaa jo, mitä sä teet viiden tai kymmenen vuoden päästä! Ei mullakaan vielä ikä tuu vastaan, kyllä mulla meikkausvuosia vielä riittää että ehtii oppimaan jotain, mutta huh huh sinua. Ei tuu mieleen ketään mun kouluista joka olisi tehnyt tuon ikäisenä mitään meikkiä noin hyvin. Tasan ei käy meikkauksen lahjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Sonia! Opittavaa mulla on vielä paljon ja innostustakin riittäisi, kunhan vaan jaksan meikata jatkossakin eikä vaan tyytyä tylsiin arkimeikkeihin :P Mutta kiitos vielä noin ihanista sanoista! <3

   Poista
 9. Pakko kommentoida vaikka ei oo kovin uus kirjotus,meikkaat ihan älyttömän hyvin noin nuoreks tytöks!:)

  VastaaPoista

Keep it nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...