21. tammikuuta 2013

Marketin Parhaat: Hiukset

Tästä postauksesta alkaa Marketin Parhaat- postaussarja! En halunnut tehdä vain tuotepostausta randomeista marketin parhaista tuotteista, vaan ajattelin kirjoittaa jokaisen kategorian markettisuosikeistani. Ihan jokaiseen kategoriaan en ole vielä löytänyt edullista tuotetta, mutta suurimpaan osaan onneksi kyllä :) Olen nyt lyhyt ja ytimekäs tässä alussa, ettei tästä tule liian pitkää postausta :)

Shampoo: Avalon Organics biotiinishampoo, Schwarzkopf Gliss Liquid Silk Shampoo


Vaikka tää nyt ei olekaan virallisesti markettituote, mutta tämä kuuluu kuitenkin edulliseen hintakategoriaan ja ansaitsee maininnan! Avalonin biotiinishampoolle olen kirjoittanut oman postauksensakin aikaisemmin ja se on silti lempparishampooni! Pesee hellästi mutta tehokkaasti, muttei kutita herkkää päänahkaani. Musta myös aina tuntuu, että juuri tällä shampoolla pestessä tukkani on pehmeämmän tuntuinen kuin muilla shampoilla. Avalon Organicsia saa tilattua iHerbistä tai mm. Virosta, josta olen ostanut tämän toisen pulloni.Glissin silkkishampoo on paras shampoo, jonka olen löytänyt ihan perusmarketista. Se pesee tosi hellävaraisesti, jopa hellemmin kuin tuo Avalonin biotiinishampoo ja jättää myös tukan pehmeäksi. Viime pesustani tän kanssa on kulunut jo hyvin aikaa, mutta siitä huolimatta tämä on paras markettishampoo, joka myös tuoksuu hyvältä!

Syväpuhdistava Shampoo: Herbina Volume Syväpuhdistava ShampooTodella hyvä ja kalliimpien kampaamomerkkien veroinen syväpuhdistaja! Pesee tukan tosi puhtaaksi ja narskuvaksi, niin kuin pitääkin. Ehdoton löytö, kannattaa ostaa kokeiluun, jos löytää kaupoista. Nimittäin tämä on kuulemma aika huonosti saatavissa perusmarketeista... Omani ostin muistaakseni Sokokselta.

Hoitoaine: Franck Provost Expert Nutrition, Tresemmé NaturalsOlen viime aikoina käyttänyt enimmäkseen kampaamohoitoaineita tukassani, mutta marketin hoitoaineita olen käyttänyt CO- pesuissa paljon. Paras CO- hoitoaine tukkaani on ehdottomasti Franck Provostin Expert Nutrition! Ensinnäkään siinä ei ole silikonia, se ei ärsytä päänahkaani, vaahtoaa veden kanssa hyvin ja puhdistaa tukan todella hyvin. Yleensä CO- pesujen kanssa hiusten pesuväli lyhenee päivällä, mutta Expert Nutritionin kanssa tukka tuntuu puhtaalta ja pehmeältä yhtä pitkään kuin shampoopesunkin jälkeen. Mun mielestä tää hoitis tuoksuu ihan joltakin vartalon kosteusvoiteelle, mutta onneksi ihan hyvältä kuitenkin ;PTresemmén Naturals- hoitis on Franck Provostin EN:n tapaan myös silikoniton ja toimii samoin hienosti CO- pesuissa. Tämän koostumus on vähän kevyempi kuin FP:n, mutta se silti jättää tukan pehmeäksi ja sileäksi. 900 millin pakkaus on myös riittoisa ja edullinen CO- pesuihin, joihin kuluu paljon hoitoainetta :)

En ole kokeillut riittävästi markettijätettäviä, joten en osaa valitettavasti sanoa paljoakaan niistä. Tällä hetkellä olen tykästynyt öljymäisiin silikonijätettäviin, joten siksi esim. Glissin Oil Elixir voisi olla sellainen tuote, josta tykkäisin kovasti. Mun mielestä melkeinpä kaikki tuontapaiset silikoniöljyseokset ovat INCI- listoiltaan samaa kamaa, olipa kyseessä marketti- tai kampaamotuote. Tässä Nonnun postauksessa on hyvä esimerkki juuri näistä INCI- identtisyyksistä.

Erityismaininnan saavat erilaiset öljyt, etenkin viinirypäleensiemenöljy (ihanan kevyt, mutta kosteuttava öljy jätettäväksi ja sähköisyyden vähentäjäksi), avokadoöljy (paksuhko ja ravitseva öljy, loistava kuivalle päänahalle) ja manteliöljy (hoitoaineeseen sekoitettuna tuo hoitikseen lisätehoja). Öljyjä saa tilattua edullisesti mm. Pienestä tuoksukaupasta ja Saippuapaja- nimisestä nettikaupasta. Itse olen tilannut molemmista nettikaupoista sekä myös iHerbistä.

Mutta jatketaanpa muotoilutuotteilla!

Kuivashampoo: Herbina Tuuheuttava KuivashampooOikeastaan kaikki kokeilemani kuivashampoot ovat olleet marketista, mutta niistä lemppareista lempparein on tämä Herbinan shampoo. Tässä on täydellinen tasapaino puhdistavuuden ja muotoiltavuuden osalta. Herbinan kuivashampoo oikeasti saa tukan tuntumaan raikkaammalta ja puhtaammalta samalla jättäen tukkaan tuuheutta ja rakennetta. Esim. Klippoteketin kuivashampoo teki tukkaani jo likaisen tuntuiseksi, koska se toi tukkaan liikaa rakennetta ja Biozell taas teki tukan pelkästään puhtaan tuntuiseksi ilman tuuheutusta. Kampaamolempparilleni Four Reasonsille tämä on loistava edullisempi vastaava tuote!

Hiuslakka: L'Oréal ElnettElnett on varmasti hienojakoisin hiuslakka, jota olen koskaan kokeillut! Tässä yhdistyy hienosti lakan keveys mutta kuitenkin hyvä pito. Ainoana miinuksena on vitalismainen tuoksu, mutta onneksi voin seuraavaksi ostaa tämän hajusteettoman version. Paljon parempi kuin aiemmin käyttämäni Tigin Masterpiece!

Muotoilutuotelempparit jäävätkin nyt näin vähäksi, toivottavasti ei haittaa! En ole kauheasti kokeillut marketin muotoilutuotteita enkä muutenkaan käytä kauheasti niitä, joten siksi siis tämä vähyys. Joka tapauksessa, seuraavassa sarjan postauksessa käsitellään ihonhoitotuotteita!


Onko joku näistä lemppareistani teidän suosikkeja? Entä mitkä markettihiustuotteet ovat teidän lemppareitanne?

4 kommenttia:

 1. Tresemmén lämpösuoja on mielestäni todella hyvä :) Suoristuksen alle on toki Osiksen Flatliner aivan parasta kamaa, mutta Tresemmé käy hyvin perusmeininkiin silloin kun ei tarvitse ultimaattista suoruutta. Tuo mukavan, kevyen pidon tekemättä hiuksista mitenkään raskaita ja myös pehmentää hiuksia kivasti.

  Herbinan kuivashampoo tuntui takuttavan mun hiuksia kovasti. Onko sulla ollut samaa ongelmaa sen kanssa?

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos tuosta syväpuhdistava shampoo -vinkistä, toivottavasti tuo tulee vastaan jostain!

  VastaaPoista
 3. Pitää kokeilla tota Herbinan shampoota! Kiitti vinkistä :D

  VastaaPoista
 4. Herbinan shampoo sisältää ainakin 26 ainesosaa ja mm. parabeeneja, jotka kohottavat rintasyövän riskejä.

  VastaaPoista

Keep it nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...