6. tammikuuta 2013

Rimmel Lasting Finish

Oi, olen odottanut jo pitkään, että pääsen kirjoittamaan tästä ihanasta meikkivoiteesta! Kyseessä on siis (jo ehkä selväksi tullut) Rimmelin Lasting Finish- meikkivoide, joka esiintyi blogissa ensimmäistä kertaa syyskuun lempparipostauksessa. Lempparipostauksesta puheenollen, loppuvuoden blogipassiivisuuden korvaukseksi teen vuoden lempituotteet- postauksen, jonka pitäisi ilmestyä blogiin vielä tammikuun aikana :)Takaisin tähän tuotteeseen ja aloitetaan pakkauksesta. Meikkivoide on pakattu 30 millin tuubiin, joka on mun mielestä ihan sopivan kokoinen meikkivoiteeksi. Tuubi on myös kätevä pakkausmuoto, vaikka pumppupullo olisi parhain vaihtoehto, koska melko juokseva meikkivoide valuu joskus liiankin helposti tuubista ulos sitä avatessani. Niinpä siis avaan meikkivoiteen tuubin ollessa väärinpäin, ettei meikkivoide sottaa vahingossakaan. Ulkonäöltään tuubi on ihan tavallisen markettimeikkivoiteen näköinen, ei mitään sen ihmeellisempää tai sen tyylikkäämpää. Esim. Maybellinen melko kalliinkin näköiseen Fit Me- meikkivoiteen pakkaukseen verrattuna kaikki marketin meikkivoiteet ovat aika halvan näköisiä, pakko myöntää :P

Parasta tässä meikkivoiteessa on kuitenkin pakkauksen sisältö ja meikkivoiteen koostumus. Se on kevyen voidemaista, muttei kuitenkaan liian raskasta, jonka takia sen levittäminen iholle on helppoa. Voide ei kuitenkaan kuivu iholle liian nopeasti, vaan sitä pystyy työstämään vähän aikaa iholla ennnen sen asetuttua. Levityksen jälkeen iho ei jää tahmaiseksi, vaan se tuntuu kosteutetulta ja raikkaalta. Meikkivoide tuntuu kasvoilla kevyeltä, vaikka se onkin peittävyydeltään keskipeittävää. Tätä voi kuitenkin myös kerrostaa peittävämmäksi iholla, mutta itselleni riittää usein vain yksi kerros tätä.

Rimmel Lasting Finish jättää iholle semimatan pinnan, eli se ei kuivu täysin puuterimaiseksi iholla vaan se jää hieman kuulaaksi, muttei kiiltäväksi kuitenkaan. Mun mielestä juuri semimatta lopputulos on lempijuttuni meikkivoiteissa, sillä se on kaikista luonnollisimman näköinen. Eihän kenelläkään meistä ole luonnostaan täysin sataprosenttisen puuterisen mattaista ihoa ;) Luonnollisuus onkin tässä se mahtavin juttu, nimittäin tämän meikkivoiteen levityksen jälkeen ihoni näyttää siltä, ettei sillä ole yhtään meikkiä! Meikittömän ihon näköinen pinta kestää myöskin koko päivän kevyesti puuteroituna. Sekaihoisena puuteroin siis meikkivoiteen, etenkin leuan ja nenän kohdilta.

Tämä voide on mun mielestä todella hyvä oikeastaan kaikille ihotyypeille. Normaalille ja kuivemmalle iholle tämä meikkivoide toimii hyvin kosteusvoiteen päällä, mutta rasvaisimmilla ihotyypeillä tämä ei edes tarvitse alleen lisäkosteutta. Ainakin omalla normaalihkolla sekaiholla tämä meikkivoide toimii parhaiten ilman erillistä kosteusvoidetta pohjalla. Semimatan tuloksenkin vuoksi tämä on hyvä myös kuivemmalle iholle, jolla mattameikkivoiteet jättävät yleensä kuivakan näköisen tuloksen.Tässä meikkivoiteessa on kuitenkin yksi ja aika isokin miinus. Pieni sävyvalikoima. Suomessa myydään ymmärtääkseni viittä tai kuutta sävyä, joka kuulostaa omaan korvaani aika pieneltä määrältä. Muutenkin käyttämäni vaalein sävy 100 Ivory on selvästi tumma todella vaaleille. Oma ihoni on väriltään lämpimään taittava neutraali vaalea ja tuo sävy on itselleni ihan sopiva myös näin talvellakin.

Noin kymmenen euron hintaan Rimmelin Lasting Finish- meikkivoide on todellakin kokeilemisen arvoinen! Tähän asti testaamistani markettimeikkivoiteista tämä on ehdottomasti lempparini :)

Oletteko te testailleet tätä meikkivoidetta?

8 kommenttia:

 1. Itse olen katsellut Rimmelin meikkivoiteita useastikin, mutta tosiaan suurena miinuksena melkeinpä kaikissa heidän meikkivoiteissaan on se, että se vaaleinkin sävy on mulle aina aivan liian tumma D: Ainoastaan Rimmelin uudessa Match Perfection -meikkivoiteessa oleva vaalein sävy (Fair Ivory) mukautuu täydellisesti mun vaaleaan ihooni, tosin muuten ko. meikkivoide ei kyllä oo ihan mun lemppareitani, möh. Eli tosiaan musta Rimmel saisi ehdottomasti tuoda tuon Fair Ivory -sävyn heidän muihinkin meikkivoiteisiinsa, (tosin en kyllä tiedä myydäänkö muualla vaaleampia sävyjä Rimmelin meikkivoiteista kuin tuo Ivory.. Jos myydään, niin ne saisi kyllä tosiaan tulla tännekin myyntiin!) koska uskon, että joukosta löytyy monia muitakin jolle Rimmelin meikkivoiteet ovat liian tummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä samaa sävyongelmaa on aika usein myös muissakin markettimeikkivoiteissa, olen huomannut. Etenkin Rimmelin kohdalla noi vaaleimmat sävyt ovat väistämättä myös vähän oranssisiakin tosi vaaleille... Onneksi sopivia vaaleita meikkivoiteita voi sekoittaa tummempien meikkivoiteiden kanssa sopivaksi omalle iholle!

   Poista
 2. Tuo on ehdottomasti yksi minunkin lemppareistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että muutkin ovat löytäneet tämän! Blogimaailmassa nimittäin tämä voide ei ole ollut kauheasti esillä...

   Poista
 3. Kuuluu minunkin lemppareihin :) Huomasitkos tossa muuten sellasta tosi outoa hajua? Pidän tästä tosi paljon mutta se haju..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mun mielestä tässä on vain sellanen raikas ja aika mieto tuoksu. Ehkä tuo sun kappaleesi on vanhentunut tai jotenkin muuten vaan viallinen? Tietenkin makuasioista ei voi kiistellä, mutta mun mielestä tuo tuoksu ei ole yhtään outo tai huono...

   Poista
  2. Hajustamattoman ja hajuttoman meikkivoiteen jälkeen se tuoksu on superouto, mutta ei munkaan mielestä mitenkään paha. :) Koppasin ton meikkivoiteen sun aikaisemman postauksen innoittamana Vesan laareista superhalvalla ennen joulua. On levittämisen jälkeen sillä hilkulla, ettei ole mulle liian tumma, mutta tummuu sitten kuitenkin päivän aikana kohtuullisen hirveän näköiseksi mun kasvoilla. :( Oon sekoitellut hitusen liian vaalean True Match N1:n kanssa 50-50 ja ollut tyytyväinen. :) Pidentää viimeksi mainitun kestoa rasvoittuvalla iholla.

   Poista
  3. Omassa kappaleessa on siis jotain vikaa koska haistoin tota kaupassa ja kaverilta eikä haju ollu yhtään niin paha! Hyi roskiin menee

   Poista

Keep it nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...